Pamokų laikas

1.

8:30 – 9:15

10 min.

2.

9:25 – 10:10

20 min.

3.

10:30 – 11:15

15 min.

4.

11:30 – 12:15

20 min.

5.

12:35- 13:20

10 min.

6.

13:30 – 14:15

10 min.

7.

14:25 – 15:10

10 min.